Traže pomoć od EU za zapošljavanje mladih

04kancelarija za maldi

Leskovac – Evropski pokret u Srbiji – Leskovac danas je u saradnji sa Kancelarijom za mlade i grupom organizacija iz nezavisnog sektora u Sali Jablaničkog okruga organizovao debatu o predlozima za inoviranje javnih politika Leskovca u oblasti zapošljavanja mladih.

Cilj okruglog stola pod radnim  nazivom ’’Evropska zaposlenost mladih u Leskovcu – Zašto ne’’ je da se, u formi Zajedničke izjave, usaglase i utvrde zajedničke,međusektorske preporuke donosiocima odluka u oblasti zapošljavanja mladih. Ovoj debati prisustvovali su predsednik regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović i vršilac dužnosti direktora leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Daliborka Stojanović.

’’ Želeli smo da i na ovaj način lobiramo da se povećaju sredstva koja su namenjena zapošljavanju mladih ljudi’’ rekao je ovom prilikom  Predrag Jović iz kancelarija za mlade Leskovac.

Ova debata organizovana je u sklopu projekta „Ekvilibrijum – poboljšanje položaja nezaposlenih mladih ljudi u Leskovcu“, koji Evropski pokret u Srbiji – Leskovac realizuje uz finansijsku podršku Fondacije za otvoreno društvo Srbija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *