NASTAVLJA SE ASFALTIRANJE PUTA OD LEBANA DO MEDVEĐE

Nakon što je u proteklom periodu od tri godine, u više etapa rekonstruisano 10 kilometara regionalnog puta od Lebana do Medveđe, u ponedeljak će početi radovi i na asfaltiranju još preostalih 5 kilometara ovog puta, najavili su danas na konferenciji za novinare Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“ i Nebojša Arsić, predsednik Opštine Medveđa.

Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbije“ koji će za ove radove izdvojiti novčana sredstva u vrednosti od oko 200 miliona dinara, izjavio je direktor „Puteva Srbije“, Zoran Drobnjak koji je današnju posetu opštini Medvedja iskoristio za obilazak kako ovog regionalnog, tako i lokalnih puteva.

Drobnjak je dodao i da će u ponedeljak početi i sanacija klizišta u naselju Lece.

Opština Medvedja konstantno ulaže u putnu infrastrukturu, naglasio je predsednik ove opštine, Nebojša Arsić i ovom prilikom istakao da će u ovom mestu uskoro početi i rekonstrukcija 20 lokalnih puteva, za šta će iz budžeta opštine biti izdvojeno oko 30 miliona dinara.

Rok za završetak radova na regionalnom putu Lebane – Medveđa je kraj godine, dok će, kako je rečeno, rekonstrukcija lokalnih puteva biti završena mnogo ranije.