URADJENO VIŠE OD PLANIRANOG

centar-za-ekonomiku-domacinstva-5

LESKOVAC – Centar za ekonomiku domaćinstva Danica Vuksanović ,  kalendarsku godinu završava sa premašenim planom i programom za 2015. Godinu.Realizovano je mnogo više akcija nego što je planirano, a sa novima se kreće već sa prvim danima Nove Godine.

” Planom i programom rada za 2015. godinu planirane su 203 aktivnosti, a već krajem septembra realizovano je njih 186 .Sa sprovođenjem programa tokom ovog meseca kada će se i sumirati rezultati, možemo da se pohvalimo da smo realizovali 21 % više od planiranog” – ističe direktorka ove ustanove Gordana Marković .

Izuzetno dobra saradnja ostvarena je sa brojnim institucijama i ustanovama, kao što su Udruženje penzinera, Agencija za lokalni eknomski razvoj, Dnevni boravak Duga a nije izostala ni saradnja sa mnogobrojnim školama. Zaposleni u Centru za ekonomiku poisebno su ponosni na organizovanje humenitarno poetske večeri gde je prikupljenoi 13 500 dinara za pomoć u lečenju Milutina Milića. Do kraja godine očekuje nas još dosta posla, naglašava Gordana Marković.

Predstojeća 2016. Godina, kako ističu u Centru za ekonomiku  domaćinstva takođe počinje radno, odmah nakon novogodišnjih praznika, organizovanjem humanitarnog  Božićnog bazara.