UREDJUJU SE ATARSKI PUTEVI

jelasnica1

Jedan od prioritetnih zadataka lokalne samouprave u budućem periodu biće uređenje i održavanje atarskih puteva u seoskim sredinama, a posebna pažnja biće posvećenja deonicama koja prolaze kroz sela čije stanovništvo se bavi poljoprivrednom proizvodnjom, rečeno je danas prilikom obilaska radova na atarskom putu u selu Jelašnica.

„ Dobri i sigurni putevi pored poljoprivrednog zemljišta neophodni su za život čitavog sela, i zbog toga lokalna samouprava preduzima sve neophodne radove na niihovom održavanju. One koji već postoje a koja imaju  oštećenja privešćemo nameni, a namera nam je i da u selima gde ne postoje deonice atarskih puteva izgradimo nove. Uz pomoć grada i resornog ministarstva za  tu namenu obezbeđeno je 13 miliona 410 hiljada dinara „  , naglasio  je  porilikom obilaska radova u jelašničkom kraju načelnik gradske uprave za privredu i vodoprivredu Boban Sokolović.

Lokalna samouprava prepoznaje značaj uređenje atarskih puteva i to će nam biti jedan od bitnijih zadataka koje ćemo morati da uspešno završimo u budućem periodu rekao je član gradskog veća Dejan Cakić