Distribucija preti, plaćajte račune!

elektrodistribucija

Leskovac – Privredno društvo za distribuciju električne “Jugoistok” d.o.o. Niš apeluje na sve kupce iz kategorije domaćinstva i privrede da blagovremeno izmiruju svoje račune za utrošenu električnu energiju, jer po nalozima iz “EPS Snabdevanja”, od ponedeljka, 7. jula kreće se u intenzivnu obustavu isporuke električne energije, navodi se u današnjem saopštenju za javnost.

nagradna igra

Svi kupci koji ne izmire svoj dug za električnu energiju ni nakon slanja opomena pred isključenje, mogu da očekuju dolazak ekipe elektrodistribucije koja će im obustaviti dalju isporuku energije, a time će ti kupci morati, pored uplate duga, da plate i iznos za ponovno priključenje na mrežu.

Stoga još jednom pozivamo sve kupce koji nisu na vreme izmirili svoje račune, da to učine što pre i time izbegnu neprijatnosti isključenja i troškove ponovnog priključenja na elektrodistributivni sistem.

Ujedno se zahvaljujemo svima koji uredno i na vreme izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju, čime omogućavaju stabilnost elektroenergetskog sistema današnjem saopštenju za javnost Privrednog društva za distribuciju električne “Jugoistok” d.o.o. Niš.