Pajtić u Leskovcu: U medijima nas nema, krećemo u kampanju od vrata do vrata

pajtić

Leskovac – Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je svojim članovima danas u Leskovcu da moraju da krenu u kampanju od vrata do vrata, poput devedesetih godina prošlog veka.

Po njegovim rečima, za Demokratsku stranku u vreme današnje cenzure i autocenzure nema prostora u domaćim medijima te im je preostalo da se sa građanima suočavaju oči u oči.

„I pored velikog medijskog mraka, demokrate uspevaju da u svoje okrilje dovode nove članove.Posle dve godine satanizacije DS-a, ova stranka uspeva da učani po desetak novih članova nedeljno. Samo danas u Leskovcu je primljeno dvadesetak novih članova“ istakao je Pajtić i lično im uručio članske karte.

U Demokratskoj stranci su danas najavljeni i novi unutarstranački izbori.

„Oni su raspisani na svim nivoima, a akcenat je stavljen na lokalne jer je veliki broj povereništava u Srbiji, kakav je slučaj i u Leskovcu“ rekao je Goran Ćirić, predsednik Izvršnog odbora DS-a.

Nakon podnete ostavke na mesto narodnog poslanika, o razlozima svog čina prvi put je progovorio i doktor Miodrag Stojković.

mićko

„Uradio sam to iz logičkih razloga. Rastrzan sam poslom između Leskovca, Beograda i Kragujevca. Jednostavno nisam sve mogao da postignem, a moj posao ne može da trpi. Meni je jako bitna bolnica (za veštačku oplodnju) u Leskovcu. Mi izumiremo. I ako malo mogu da doprinesem tome da se to promeni, ja to smatram svojom životnom misijom“ rekao je  dr Stojković.

Na konferenciji za novinare demokrate su podsetili građane da njihova peticija protiv smanjenja platau javnom sektoru, kao  i penzija još uvek traje i da svako može da ostavi svoj potpis radnim danima u prostorijama Gradskog odbora stranke,a  subotom na štandu na platou ispred Robne kuće.