Cvetanović: Nemoralno je da dr Miodrag Stojković bude narodni poslanik

SNS MESKO

Leskovac – U novom sazivu Narodne skupštine Jablanički okrug će predstavljati 6 poslanika saopšteno je na današnjoj konferenciji Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Naprednjaci će imati 5, a Demokratska stranka samo jednog poslanika. Interesantno je da SPS neće imati ni jednog poslanika iz Jablaničkog okruga u Republičkoj skupštini rekao je predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović.

Narodni poslanici koji će zastupati SNS u Narodnoj skupštini iz okruga su Olivera Pešić, Žarko Bogatinović, Ninoslav Girić iz Leskovca i Velibor Stojković iz Vlasotinca. Izvesno je da će nakon formiranja Vlade poslanički mandat dobiti i Goran Vukadinović – Žicko.

Jedini narodni poslanik druge političke opcije je Miodrag Stojković iz Demokratske stranke.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović izrazio je sumnju u moralnost odluke da doktor Stojković bude poslanik ispred ove stranke s obzirom da demokrate, kako je rekao, u Leskovcu čak nisu prešli ni cenzus po broju osvojenih glasova.

„Ali o tome bi trebalo da razmišlja on sam, kao i njegove partijske kolege. Dovoljno je valjda to što nije dobio poverenje od svojih sugrađana“ rekao je Cvetanović.

Naprednjaci su u Leskovcu osvojili skoro 55 odsto poverenja birača što donosi veliku odgovornost i nove izazove za razvoj grada, istakao je on.

Najvrednijim članovima SNS-a u gradu u toku ove predizborne kampanje danas su uručeni LCD televizor i lap top računari.