sps

Leskovac – Kao najozbiljnija alternativa desnici Socijalistička partija Srbije se zalaže za zaštitu interesa radnika, poljoprivrednika, otvaranje novih radnih mesta i sprovođenje reformi u interesu stanovnika, rekao je predsednik Socijalističke partije Srbije i aktuelni premijer Ivica Dačić na predizbornoj konvenciji u Leskovcu.

„Jug Srbije je uvek davao najviše za našu zemlju i zato mora da dobiju najviše od nje, inače ćemo imati i tešku situaciju sa prodorom albanskog faktora“, rekao je Dačić okupljenim Leskovčanima.

Na političkoj sceni Srbije, prema rečima Dačića, postoje samo dve ozbiljne opcije, program umerene desnice Srpske napredne stranka i program socijalističke levice koji zastupa Socijalistička partija Srbije, a u čijoj osnovi su, između ostalog, socijalna pravda, dijalog i politčka stabilnost.

„Leskovčani, došlo je vreme da Socijalistička partija pobedi na izborima“, rekao je predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Živojina Stefanović.

Na današnjem mitingu u Leskovcu pored Ivice Dačića i Živojina Stefanovića govorili su i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i zamenika predsednika PUPS-a Milan Krkobabić.