rukomet

Leskovac – Rukometaši Dubočice 54 nalaze se na sredini zimskih priprema koje su uoči nastavka takmičenja na prvoligaškom istoku počele 8. januara.

Trenira se u velikoj dvorani leskovačke Hale sporova, a šef stručnog štaba Radomir Kostić na raspolaganju ima 16 igrača od kojih su četvorica iz podmlatka.

Leskovačni su na okupu zadržali tim iz prošle polusezone s tim što će se Vasić posle teške povrede stopala uključiti u rad za nedelju dana. Sa ekipom trenira i bivši igrač Nikola Stojković ali se još razgovara oko uslova njegovog povratka iz Kruševca u Leskovac.

U toku su pregovori sa eventualnim pojačanjima ali angažovanje novih igrača umnogome će zavisiti od mogućnosti da se ispune njihovi finansijski zahtevi.

 “ U svakom slučaju očekuje nas borba za jedno od mesta koje vode u viši rang takmičenja. Ukoliko se pojačamo naš posao će biti lakši, ali i sa timom sa kojim trenutno raspolažemo verujem da ćemo obradovati naše navijače“ kaže trener Dubočice 54, Radomir Kostić

U prvoj prijateljskoj utakmici u pripremnom periodu sinoć su savladani Vranjanci u Leskovcu sa deset golova razlike. Prvenstvo u Istočnoj grupi Prve rukometne lige nastavlja se 8. marta kada će u Sportskom centru Dubočica gostvati BSK iz Bujanovca, sedam dana kasnije protivnik ekipe trenera Radomira Kostića takođe na svom terenu biće Radnički iz Niša.